Syneron  Velasmooth  Auttaa mm. lihasten kiputiloihin.

Selluliittia esiintyy 80 prosentilla kaikista yli 20-vuotiaista naisista painosta ja ruumiinrakenteesta riippumatta. Selluliitti tarkoittaa epätasaisia rasvakertymiä, joita esiintyy pääasiassa lantiolla ja reisissä. Rasvasoluista muodostuvat kammiot ympäröivät ihon sidekudosta. Ajan mittaan sidekudos kovettuu ja menettää joustavuuttaan, jolloin se vetää ihon pintakerroksia alaspäin ja saa rasvasolukammiot laajenemaan. Tästä aiheutuu selluliittiin liittyvä epätasainen appelsiini-iho. Tähän on nyt tulossa muutos.

Laitteen avulla selluliittia voidaan nyt vähentää, ja joissakin tapauksissa se voidaan poistaa kokonaan, ilman leikkauksia tai pistoksia.
Infrapunavalo yhdessä radioaaltojen kanssa lämmittävät ihonalaista rasvakudosta ja saavat aikaan hypotermisen vaikutuksen. Infrapunavalon ja radioaaltojen synergia supistaa rasvakudosta. Rasvakudoksen lämmittäminen käynnistää rasvasolujen aineenvaihdunnan ja saa ne pienenemään, jolloin iho muuttuu sileämmäksi ja kauniimmaksi. Elôs-sähköoptinen synergia
parantaa ihon joustavuutta ja suojaa sitä vaurioilta.

Tämä on ainoa kliinisesti testattu ja lääkäreiden suosittelema vartalonhoitolaite joka soveltuu erinomaisesti selluliitin hoitoon, rasva- ja nestekeräytymien hoitoon, lihas- ja nivelkipuihin sekä ennen ja jälkeen rasvaimun nopeuttamaan kudosten paranemista - koko vartalon alueelle.

  Näkyviä tuloksia
Kliinisten testien avulla on todistettu, että menetelmä vähentää näkyvää selluliittia ja hoikentaa reisiä, lantiota ja vyötäröä. Parannusta selluliittiongelmaan 75–100 % hoidetuista asiakkaista.

Nopea ja miellyttävä
Lyhyt, vain 6 viikkoa kestävä hoitosarja tarkoittaa sitä, että tuloksia syntyy yli puolet nopeammin kuin muissa vastaavissa hoidoissa.

Luotettavuus ja turvallisuus
Syneron on tunnettu lääketieteellisen teknologian yritys, jolla on vuosien kokemus alan teknologian kehittäjänä. – Laite on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston hyväksymä (FDA).

Selluliittihoito auttaa seuraaviin ongelmiin:
Selluliittiin ja appelsiini-ihon hoito
Rasvasolujen pienennys
Lipolyysin jälkihoitona
Vartalon muokkaus ja kiinteytys
Rasva- ja nestekertymien hoito
Arat nivelet ja lihaskivut
Venymä- ja ruhjevammat
Ennen ja jälkeen rasvaimun nopeuttamaan toipumista
Kasvoilla kaksoisleukaan,kaulaan ja poskiin kiinteyttämään kudoksia ja ihoa
Hinnastoa: 49 € / alue Lisätarj. 5x :n hoitokortti vain 190 €

Infrapunavalolla tehokasta hoitoa meiltä mm. valohoidolla, laitehoidolla !
Vuosien kokemuksella on jo valohoidostamme ollut apua mm. ihottumissa ja psoriasis ongelmissa, nyt on lisänä saatu apua laitehoidolla, jossa on infrapunavalo lihaksille.

Laitehoidossa:
Infrapunavalo yhdessä radioaaltojen kanssa lämmittävät ihonalaista kudosta ja saavat aikaan hypotermisen vaikutuksen. . Hierovat, alipaineeseen perustuvat rullat kiihdyttävät kudoksen toimintaa ja hoitopäästä tuleva kevyt imu parantaa verenkiertoa ja vähentää nesteen kertymistä kudoksiin. Hieronta myös edistää elôs-synergian jakautumista ja mahdollistaa vaikutuksen syvemmälle kudoksiin.

Laite on ainoa kliinisesti testattu ja lääkäreiden suosittelema vartalonhoitolaite , joka soveltuu erinomaisesti ei vain selluliitin hoitoon, rasva- ja nestekeräytymien hoitoon, mutta myös lihaskipuihin sekä Venymä- ja ruhjevammat nopeuttamaan kudosten paranemista – koko vartalon alueelle.Osoitteemme on: Kauppapuistikko 37, Vaasa. Puh. 06- 312 8 500 Avoinna: ma - pe klo 09:00 - 17:00, la sop. mukaan