elektrostimulaattori  lihashoidot

Lihaskuntoutukset, lihasvoiman lisäys, lihaskestävyyden lisäys, turvotuksen poisto, vartalonmuotoilu ja kiinteytys.
Vartalohoito -elektroterapia tarjoaa ennennäkemätöntä tehoa paikalliseen rasvanpolttoon. Esim. 45 minuutin käsittelyn aikana on mahdollista aiheuttaa useita tuhansia tehokkaita lihassupistuksia.

Tämän ansiosta ollaan saavutettu erinomaisia tuloksia esim. vatsan alaosan, reisien ulko- tai sisäpinnan, pakaroiden, kylkien ja käsivarsien paikallisten rasvakertymien poltossa. Elektroterapian useat elektrodiparit mahdollistavat myös useamman ongelmapaikan samanaikaisen käsittelyn, jolloin myös kulutettu kokonaiskalorimäärä nousee merkittävästi.

"

Vartalohoito -elektroterapialla mm. seuraavat edut:
Vahvistaa, kiinteyttää ja kasvattaa heikkoja lihaksia
Vahvistaa ja kasvattaa rintalihaksia kohottaen rintoja ja antaen niille tukea Nopeuttavat ja lisäävät lymfanesteen kiertoa
Puhdistaa kehon siihen kertyneistä kuona-aineista
Vähentää kehossa esiintyvää selluliittia
Parantaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa

Avaa tästä PhysioPunkt ohjelmat ja totea kuinka monipuolinen laite on.
Hinta: 40 € 45 min. koko vartalolle, 5 x kortti vain 170 €

Elektroshape -hoito
lihaskuntoutus ilman kirurgia, vilkastuttaa verenkiertoa. Kasvoja kohottava koska lihaskiinteys palautuu lihas- kudosta lisäämällä. Kasvolihaksen veltostuminen iän myötä aiheuttaa myös monta kertaa väsymystä leukalihaksissa. Kasvoissa on pieniä tukilihaksia, jotka iän mukana veltostuvat samoin kuin vartalolihakset. Kasvolihasten kuntosali palauttaa nopeasti lihaskiinteytyksen kasvojen lihaksille tehokkaalla physo terapia laitteella. (ns. veitsetön kasvokohotus)

soita meille ja varaa aika p. 06- 312 8 500
Avoinna: ma - pe klo. 09:00 - 17:00, la sopimuksen mukaan.
Osoitteemme on: Kauppapuistikko 37, Vaasa